вівторок, 25 квітня 2017 р.

ПРЕС - АНОНС
проведення Показового Дня Тижня безпеки дитини з питань цивільного захисту  у ДНЗ № 75


У Залізничному районі м. Львова розпочинаються практичні заходи щодо безпеки життєдіяльності дітей дошкільного віку. 26 квітня 2017 року адміністрація ДНЗ № 75 м. Львова (вул. Виговського, 75) проводить Показовий День тижня безпеки дитини з питань організації цивільного захисту для керівників дошкільних навчальних установ. Захід буде проведений у Церкві Всіх Святих Українського Народу (вул. С. Петлюри, 34). Розпочнеться о 09.30 год. молебнем в пам’ять про загиблих внаслідок катастрофи на Чорнобильській АЕС.
                        Для керівників та гостей заплановано представлення відеоролика про масштабніші стихійні лиха та катастрофи світу у ХХІ сторіччі, а також відео-презентації роботи дошкільного навчального закладу № 75 з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту з усіма учасниками навчально-виховного процесу.
                        Планом роботи заходу передбачено виступ Р. Сірко, яка ознайомить слухачів з аспектами проблеми надання психологічної допомоги постраждалим при виникненні надзвичайних ситуацій.

                        Підсумки Показового Дня підведуть спеціалісти відділу освіти Залізничного району м. Львова, міського управління освіти та курсової перепідготовки з питань цивільного захисту.

Немає коментарів:

Дописати коментар