четвер, 20 березня 2014 р.

«Міжпредметні зв’язки на уроках математики»

26 лютого 2014 року на базі СЗШ №65 м. Львова відбувся районний навчальний семінар для вчителів математики Залізничного району м. Львова на тему:
«Міжпредметні зв’язки на уроках математики»


З привітальним словом від імені адміністрації до учасників семінару звернулася виконуюча заступник директора з НВР Теліпська М.М.



Із вступним словом про необхідність міжпредметних зв’язків у навчально- виховному процесі до виступила Кузмицька С.С., заступник директора з НВР.



Активну участь у підготовці та проведенні семінару взяли усі педагоги методичного об’єднання вчителів школи.
Про міжпредметні зв’язки та необхідність їх застосування в сучасній школі виступила керівник методичного об’єднання вчителів математики Лушней С.З.
Кожен із учителів математики підготував мультимедійну презентацію на тему: “Математика та інші навчальні дисципліни”



Табіна І. Л. – про використання історичних матеріалів на уроках математики



Новинюк А.О., вчитель математики – про проблеми, які виникають у зв’язку з невідповідностю програм з фізики та математики, шляхи їх подолання.



Білинська М.М. – вчитель фізики презентувала задачі з фізики, які потребують використання математичних знань, умінь і навичок.





Учителі математики Онишко О.М., Милян І.І., Панькевич І.В., Рифяк І.Б., Кордюк Л.М., Боярська І.В. – про використання україномовного матеріалу, елементів економіки та статистики па уроках математики; зв’язок предметів естетичного, природничого циклу з математикою





Учитель історії Педан – Слєпухіна О.Л. – координатор міжнародного проекту «Спільна історія – діалог культур», провела інтерактивну вправу «Сплетемо ланцюжок ідей між предметами»



Кожен учасник отримав диск із матеріалами проведеного семінару.

Немає коментарів:

Дописати коментар