пʼятницю, 27 лютого 2015 р.

Відділ освіти Залізничного району управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради повідомляє про те, що  19 грудня 2014 року у Залізничній районній адміністрації Львівської міської Ради було проведено благочинний концерт, організований Центром волонтерства Народної Самооборони Львівщини за участі громадської організації «Схід і Захід разом» для дітей-переселенців та дітей бійців-учасників АТО, присвячений святкуванню Дня Святого Миколая, у якому взяла участь Дитяча телевізійна майстерня «Соняшник» Центру дитячої та юнацької творчості Залізничного району м. Львова.

Святий Миколай дарує радість
Дитяча телевізійна майстерня «Соняшник» (засновник майстерні Потапова О. І.) Центру дитячої та юнацької творчості (ЦДЮТ) Залізничного району м. Львова 19 грудня цього року долучилася до благодійного концерту, який проходив  у Залізничній районній адміністрації Львівської міської Ради для дітей-вимушених переселенців зі сходу нашої держави та маленьких львів’ян, чиї батьки захищають Україну. Цей концерт став частиною святкування Дня Святого Миколая, організованого Центром волонтерства Народної Самооборони Львівщини за участі громадської організації «Схід і Захід разом».
І малеча, і дорослі із захватом спостерігали пригоди героїв музично-драматичної вистави, а маленькі актори майстерні «Соняшник» у співах і танцях розповіли про обов’язкову перемогу добра у боротьбі зі злом і радо зустріли Святого Миколая.
Після вистави на гостей свята чекали подарунки та флеш-моб «За мир!», під час якого діти своїми руками створили прапор України як символ єдності нашої країни.
Як зазначили організатори святкових акцій, проведених у Львові протягом 18-20 грудня, «спільний захід  для дітей зі Сходу та Заходу – кращий спосіб підкреслити єдність країни, яка бореться за право кожного малюка жити в мирі і злагоді у своїй домівці та ніколи не знати, що таке війна».

За додатковою інформацією про захід звертайтесь до заступника директора ЦДЮТ Залізничного району м. Львова Анісімової Жанни Костянтинівни за тел. (032) 238-39-63
або до координатора з питань комунікацій зі ЗМІ

громадської організації «Схід і Захід разом» Наталії Казьоннової за тел. 096-306-26-22. 







Немає коментарів:

Дописати коментар