понеділок, 17 жовтня 2016 р.

Уроки Мужності

Вже стало традицією на передодні Дня Захисника України проводити уроки Мужності за участю учасників АТО і курсантів Академії сухопутних військ. Так і цього року 7 та 10 жовтня учні 9, 10 та 11-их класів СЗШ №60 дискутували із військовими, які брали участь у бойових діях на території Донецької та Луганської областей України, . Курсанти розповіли про історію Академії та особливості підготовки сучасних офіцерів.
Але найбільше зацікавлення у школярів викликали розповіді з перших вуст про хід антитерористичної операції, мужність та героїзм сучасних Героїв, особливості побуту та дозвілля воїнів. Воїни порадили старшокласникам добре вчитися, працювати над собою, підтримувати українське військо та вірити в перемогу.
Задоволені спілкуванням зі школярами й самі військові. На їх думку, такі зустрічіриносять велику користь і під час розмови вони мали змогу переконатись, що діти насправді переживають за своїх захисників, вірять у Перемогу і їм є, кого захищати.
По завершенню зустрічі учні висловлювали щирі слова вдячності військовим, які у такий важливий для держави час не забувають про покоління, що підростає, дають молоді промовисте розуміння своєї ролі у захисті нашої Батьківщини. А також бажали воїнам мужності і витривалості у їх не легкій справі.

Немає коментарів:

Дописати коментар