пʼятницю, 21 листопада 2014 р.

Відділ освіти Залізничного району управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради повідомляє про те, що  14 вересня 2014 року
Центром дитячої та юнацької творчості Залізничного району м. Львова було прведено день відкритих дверей.
                                                  ЗРОБИ СВІЙ ВИБІР!
День відкритих дверей, який відбувся у Центрі дитячої та юнацької творчості (ЦДЮТ) Залізничного району м. Львова 14 вересня 2014 року, довів, що найстаріший у Львові заклад позашкільної освіти має чим пишатися.
У різноманітних гуртках та секціях ЦДЮТ радо зустрічають усіх бажаючих будь-якої вікової категорії (від 4-х до 18 років), оскільки саме тут створюються умови для того, щоб зробити життя молодої людини різнобарвним: тут дається можливість відчути силу власних м’язів, свою гнучкість, стрімкість; тут разом з однолітками можна поринути у світ вражаючих, незвіданих емоцій;  інтелект тут знайде нові, креативні рішення найзагадковіших, найскладніших задач; душа задовольнить тут свою потребу у спілкуванні з неординарними, цікавими особистостями – усе це сформує особистість, здатну відповідати на будь-які виклики часу, особистість, яка буде творити, а не руйнувати себе і цей світ, особистість, яка вирізнятиметься активною громадянською позицією та палкою, діяльною любов’ю до рідної України.
Детальнішу інформацію про роботу ЦДЮТ Залізничного району м.Львова шукайте на сайті cdutlviv.wix.com/star.
  
*** Додаткову інформацію про захід можна отримати у директора ЦДЮТ Залізничного району Милославського Володимира Савелійовича, у заст. директора Анісімової Жанни Костянтинівни, у культорганізатора Читайло Тамари Парфенівни (наша адреса: вул. Чернівецька, 4; телефон:  (032)238-39-63; е-mail: cdutstar@gmail.com).      




        

Немає коментарів:

Дописати коментар