пʼятницю, 21 листопада 2014 р.

Відділ освіти Залізничного району управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради повідомляє про те, що 6 жовтня 2014 року Центром дитячої та юнацької творчості Залізничного району м. Львова було проведено благодійну акцію по збору коштів для воїна АТО Сахно Ігоря.
                                         Підтримаємо воїнів!
Гуртківці Центру дитячої та юнацької творчості (ЦДЮТ) Залізничного району м. Львова продовжили свої благодійні акції на підтримку воїнів АТО. Цього разу це був збір коштів для пораненого бійця Ігоря Сахно.
Дізнавшись, що Ігор після поранення осліп і що йому потрібні кошти на операцію і лікувальну реабілітацію, гуртківці ЦДЮТ за підтримки Львівської міської ради та координаційного Фонду зі збору коштів для воїнів АТО організували і провели 6 жовтня цього року благодійну акцію у торгово-розважальному комплексі «Ашан». Вокальна студія ЦДЮТ «Амадеус» та зразкова циркова студія «Львівські віртуози» дали багатогодинний концерт. А співорганізатор акції – Школа візажу під керівництвом Надії Гордон – назвала своє дійство «Вплети жовто-блакитну стрічку в косу і допоможи Українській армії»: усім охочим дівчата робили макіяж і сучасні зачіски, декоруючи їх у національно-патріотичному стилі. За весь день багато відвідувачів «Ашану» взяли участь у цій благодійній акції.
Кошти, зібрані організаторами, пішли на допомогу пораненому воїну Ігорю Сахно. Воїни АТО, поранені у боях за  нашу неньку Україну, отримують дієву підтримку.
  
*** Додаткову інформацію про захід можна отримати у директора ЦДЮТ Залізничного району Милославського Володимира Савелійовича, у заст. директора Анісімової Жанни Костянтинівни, у культорганізатора Читайло Тамари Парфенівни (наша адреса: вул. Чернівецька, 4; телефон:  (032)238-39-63; е-mail: cdutstar@gmail.com).

 




Немає коментарів:

Дописати коментар