пʼятницю, 21 листопада 2014 р.

Відділ освіти Залізничного району управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради повідомляє про те, що  24 жовтня 2014 року Центром дитячої
та юнацької творчості Залізничного району м. Львова було проведено VI фестиваль-конкурс районного учнівського самоврядування «Лідер року-2014»
          Щоб люди стали щасливішими і кращими
 «Я дякую Богу, що потрапила сюди, що мене обрали президентом учнівського парламенту нашої школи, тому я можу багато зробити для того, щоб люди стали щасливішими і кращими»,  – написала Женчук Анастасія (президент учнівського парламенту СЗШ № 75 ім. Лесі Українки) у своїй анкеті під час VI фестивалю-конкурсу «Лідер року-2014», організованого і проведеного у ЦДЮТ Залізничного району м. Львова районним учнівським самоврядуванням.
Під час першого етапу фестивалю, який проходив 24 жовтня цього року, команди з представників учнівських парламентів навчальних закладів Залізничного району взяли участь у мультимедійній лідерській перекличці і розповіли про найкращі здобутки за минулий навчальний рік, пройшли випробовування у різноманітних конкурсах: у лідерському квесті (він складався з п’ятьох командних завдань), у художньому конкурсі, в індивідуальному лідерському конкурсі, у конкурсі лідерських анкет тощо. Організаторські, творчі здібності учасників оцінювало шановане журі на чолі із заступником директора ЦДЮТ, куратором районного учнівського самоврядування Анісімовою Жанною Костянтинівною; до складу журі також увійшли Подола Дана Борисівна (голова районного методоб’єднання педагогів-організаторів) і президенти районного парламенту минулих років (нині студенти львівських ВНЗ). За результатами першого етапу фестивалю-конкурсу перемогли команди СЗШ №№ 75, 40, 74, 18, 60 та гімназії «Євшан». Саме вони продовжать змагання у другому етапі, який відбудеться у січні-лютому 2015 року.
Окрім конкурсів, присутнім був запропонований також звіт про роботу районного учнівського парламенту у 2013-2014 навчальному році і розповідь президента районного учнівського самоврядування Залуцької Марії про плани на 2014-2015 навальний рік.
Учасники дійства ще раз отримали для себе підтвердження того, що лідер, як сказали ведучі, – «це та людина, яка може впливати на інших». Робота учнівських лідерів, дійсно, є помітною і корисною для молоді у Залізничному районі.

За додатковою інформацією про захід звертайтесь до заступника директора ЦДЮТ Залізничного району м. Львова Анісімової Жанни Костянтинівни за тел. (032) 238-39-63.




Немає коментарів:

Дописати коментар