понеділок, 2 березня 2015 р.

Відділ освіти Залізничного району управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради повідомляє про те, що 26 жовтня – 4 листопада 2014 року творчі колективи Центру дитячої та юнацької творчості Залізничного району м. Львова брали участь у Міжнародному фестивалі «Кришталева зірка», який проходив у Празі.

Серце Європи нас радо стрічало

Прага, Париж, Відень, Будапешт… Вихованці Центру дитячої та юнацької творчості (ЦДЮТ) Залізничного району м. Львова – а саме народної капели бандуристок «Ягілка» (художній керівник Ніколенко Олена Іванівна) та зразкової циркової студії «Львівські віртуози» (керівник Кізлик Віктор Васильович) – побачили омріяний світ казкових перлин Європи, взявши участь у Міжнародному фестивалі «Кришталева зірка», який проходив у Празі з 26 жовтня до 4 листопада цього року.
Справжні дива творили на сцені наші гуртківці. Кришталева зірка засяяла для них після кропіткої, виснажливої, але натхненної праці на репетиціях – праці, яку гідно оцінили глядачі та журі.
Призові місця стали нагородою для «Ягілки» (І-е місце) та «Львівських віртуозів» (І-е і ІІ-е місця).
А потім була надзвичайна подорож із зануренням в атмосферу найкрасивіших столиць Європи.
«Казка для наших вихованців стала реальністю, і вони відчули себе її героями», – підвів підсумок подорожі директор ЦДЮТ Милославський Володимир Савелійович.
За додатковою інформацією про захід звертайтесь до директора ЦДЮТ Залізничного району м. Львова Милославського Володимира Савелійовича за тел. (032) 238-39-63.






Немає коментарів:

Дописати коментар