вівторок, 3 березня 2015 р.

Відділ освіти Залізничного району управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради повідомляє про те, що  18 грудня 2014 року театром-студією «Катарсис»
Центру дитячої та юнацької творчості Залізничного району м. Львова було представлене музично-поетичне дійство «Плакала, над синами своїми плакала», присвячене пам’яті «Небесної сотні».

ЦІНА ЗА ГІДНЕ ЖИТТЯ
Пам’яті «Небесної сотні» та загиблих за Україну присвячене було музично-поетичне дійство «Плакала, над синами своїми плакала», підготовлене театром-студією «Катарсис» (керівник Жарова Н. П.) і проведене 18 грудня цього року в Центрі дитячої та юнацької творчості (ЦДЮТ) Залізничного району м. Львова
Студійці прочитали вірші зі збірки «Антологія “Небесної сотні» (яка нещодавно вийшла у світ), продемонстрували короткометражний фільм власного виробництва, показали міні-сценку про події 2014 року в Україні. Окрасою вечора стали авторські пісні Володимира Партики. Присутні знову і знову переживали події року, що минає. Наостанок слухачам було запропоновано поділитися з іншими своїм розумінням слова «мир».
Спілкування у камерній атмосфері викликало глибокі філософські роздуми присутніх. Дійство не залишило в залі байдужих.
Узагальнюючи враження слухачів, учениця 8 класу ЛУГГ Діана Гривна написала: «В Україні все буде добре, незважаючи ні на що, понад усі негаразди ми відстоїмо гідне життя на рідній землі!»


За додатковою інформацією про захід звертайтесь до керівника театру-студії «Катарсис» Жарової Наталії Петрівни за тел. 063-063-30-71.




Немає коментарів:

Дописати коментар